Prethodni članak
Sljedeći članak

Otac troje djece ukrao hranu vrijednu 145 eura, prijeti mu godina dana zatvora


Otactroje djece mogao bi godinu dana u zatvor zbog krađe hrane iz Eurospina u vrijednosti 145 eura, piše Danica.hr.

Protiv njega podignuta je ovaj tjedan optužnica zbog sumnje da je u listopadu ove godine oko 20 sati u Eurospinu u Sesvetama ukrao više prehrambenih artikala.

“S police je uzeo 5 komada goveđe salame 500g, 6 komada sira Livanjski 300g, 8 komada salame Zimska 300g, 6 komada tuna s grahom 2x160g, 3 komada salame Domaća 500g, 1 komad sudžuka 0,504kg, ukupne vrijednosti 145,09 eura“, navodi se u optužnici. Tijekom istrage priznao sve što mu se stavlja na teret.


“Malo sam si popio i ukrao te stvari. Kad je zaštitar prišao, nisam mu pružao otpor i predao sam mu sve. Bilo je oko 8 sati navečer, bio sam sam. Imao sam veći ruksak koji se nosi preko oba ramena.


Uzeo sam iz vitrina salame razne vrste, više komada, ne sjećam se koliko. Uzeo sam sireve, Livanjski, u trokutu vakumirane. Uzeo sam konzerve ribica, mislim da je bila tuna, proizvođača Eva. Sve sam stavio u ruksak.
Na blagajni sam zatim platio jednu pivu i krenuo van. Prošao sam kroz blagajnu i kada sam bio na izlazu, ispred vrata me je dočekao zaštitar. I eto…”, skrušeno je priznao.

Tužitelji za njega traže godinu dana bezuvjetnog zatvora jer je ranije već osuđivan za slično kazneno djelo. Inače, otac je troje djece i odlikovani hrvatski branitelj, piše Danica.hr.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook