Prethodni članak
Sljedeći članak

KOJI KAOS! Masovna tučnjava, mnogi izgrednici ‘pod gasom’

Obračun u Kuršancu


U subotu, 29. travnja oko 18,30 sati u Kuršancu, Međimurskoj ulici došlo je do tučnjave između više osoba, priopćila je PU međimurska. 

Do tučnjave je došlo tako što je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,91 g/kg) zbog ranijih nesuglasica prišao 20-godišnjaku (0,88 g/kg) te ga kundakom automatske puške marke „Crvena zastava“ udario u gornji dio tijela.

Nakon udarca, u tučnjavu se uključio otac 20-godišnjaka, 47-godišnjak (1,22 g/kg) kao i obitelj sa strane 23-godišnjaka, maloljetnik, 41-godišnjak (1,36 g/kg) i 24-godišnjak kojom prilikom su se svi međusobno udarali rukama i nogama.

U događaju je ozlijeđen 20-godišnjak koji je prevezen vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakove, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Mladić (23-godišnjak) i 41-godišnjak su uhićeni. Prilikom postupanja policijskih službenika, 43-godišnjakinja (0,45 g/kg) je vrijeđala i omalovažavala policijskog službenika te je i ona uhićena.
Protiv svih sudionika slijedi optužni prijedlog po članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te protiv ženske osobe po članku 17. istog zakona.

Puška je oduzeta te se nastavljaju kriminalistička istraživanja u svezi kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom utvrđeno je da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda na štetu 20-godišnjaka te slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook