Prethodni članak
Sljedeći članak

Župan Matija Posavec i gradonačelnica Ljerka Cividini priredili tradicionalni božićni prijem za novinare


Župan Međimurske županije Matija Posavec i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini priredili su prijem za novinare, priliku da se u opuštenoj atmosferi i ugodnom druženju analizira suradnja u proteklom razdoblju, ali i evociraju sjećanja na najvažnije trenutke godine na izmaku.

„Svi smo sada okrenuti godini u koju ulazimo, novom razdoblju koje nosi nove izazove, ali i nade. U tom ozračju i mi u Gradu Čakovcu očekujemo mnogo u otvaranju novih ‘omotnica’ Europske unije kako bismo još snažnije zakoračili putem razvoja. Zahvaljujem vam na suradnji te vam želim sretnu i uspješnu novu godinu“, poručila je uzvanicima gradonačelnica Ljerka Cividini.

Župan je u nekoliko rečenica sažeo niz uspjeha koje je Međimurska županija dosegnula tijekom 2022. „Hvala vam na korektnosti i vjerujem da ćemo i iduće godine uspješno surađivati. Ne zamjerite nam ako smo mnogo tražili od vas jer mnogo smo radili pa su nam i očekivanja bila velika. Postignućima uistinu možemo biti zadovoljni: od niza potpora koje smo usmjerili prema našim građanima rasporedivši ih na sve generacije do kapitalnih ulaganja i nagrada kojima je veliki rad i trud okrunjen. Trendovi u Međimurju i dalje su iznad hrvatskog prosjeka”, rekao je župan poželjevši gostima uspjeh i dobro zdravlje u novoj godini.

Još članaka iz "Čakovec"

Facebook