Prethodni članak
Sljedeći članak

Terme Tuhelj povećale dobit za 83 posto

Ukupni prihodi Termi Tuhelj iz Tuheljskih Toplica u prvih devet mjeseci ove godine bili su 30,2 milijuna kuna – iz


Ukupni prihodi Termi Tuhelj iz Tuheljskih Toplica u prvih devet mjeseci ove godine bili su 30,2 milijuna kuna – izneseno je na konferenciji za novinare u Podčetrtku gdje su svoje poslovanje zajednički predstavile terme Olimija i Terme Tuhelj.

U Termama Tuhelj ostvarena je neto dobit od 1,7 milijuna kuna, što predstavlja porast u odnosu na isto razdoblje prošle godine za 83 posto. Prema riječima direktorice Ivane Kolar ukupni prihodi bili su na razini prošlogodišnjih, a povećanje dobiti rezultat je racionalnijeg poslovanja na svim razinama

U prvih devet mjeseci Terme je posjetilo 16 tisuća 513 gostiju, od čega 12 tisuća 593 domaća. Oni su ostvarili 43 tisuće 308 noćenja, od čega domaći gosti 31 tisuću 13 noćenja. Bilo je 225 tisuća 648 kupača, što je nešto manje nego lani, ali je to, prije svega, rezultat lošijih vremenskih prilika.

Za iduću godinu planirano je uređenje kamp kućica i bungalova u kampu, uređenje šetnice i parka oko dvorca Mihanović i gradnja novog hotela sa 120 dvokrevetnih soba, čija je vrijednost 8 milijuna eura.

Još članaka iz "Business"

Facebook