Sljedeći članak

Prijavljivanje razvojnih projekata za mapu Regionalnog operativnog programa

Podsjećamo da je objavljen poziv na treće iskazivanje interesa za prijavljivanje razvojnih projekata za mapu projekata R


Podsjećamo da je objavljen poziv na treće iskazivanje interesa za prijavljivanje razvojnih projekata za mapu projekata Regionalnog operativnog programa. I ovaj puta cilj je identificirati i prikupiti sve prijedloge i projekte važne za razvoj Županije, odnosno ostvarivanje ciljeva utvrđenih ROP-om.

Spomenuta mapa projekata bit će osnova Županijskom poglavarstvu i Partnerskom odboru da izaberu i kandidiraju za financiranje, te da provode one projekte koji će se utvrditi najvažnijima za razvoj. Dodajmo također da će se financiranje odvijati kroz programe pretpristupnih fondova EU, institucija Republike Hrvatske, potom kroz županijske programe te druge izvore.

Na poziv se mogu prijaviti projekti u svim područjima razvoja, i to isključivo na obrascu ROP-a koji se nalazi na www.zara.hr ili se može osobno podići u Zagorskoj razvojnoj agenciji u Krapini, Krambergerova 2, telefon 049-373-161, gdje se mogu dobiti i sve ostale informacije. Rok za podnošenje prijava je 1. prosinac 2008. godine.

Još članaka iz "Business"

Facebook