Prethodni članak
Sljedeći članak

Povoljnije cijene električne energije za obrtnike

Definirana je suradnja HEP Opskrbe i Hrvatske obrtničke komore s namjerom poticanja razvoja obrtništva kroz povoljnije cijene električne energije za obrtnike na području cijele Hrvatske.


Svečanim potpisivanjem sporazuma u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, definirana je suradnja HEP Opskrbe i Hrvatske obrtničke komore s namjerom poticanja razvoja obrtništva kroz povoljnije cijene električne energije za obrtnike na području cijele Hrvatske.

U ime Hrvatske obrtničke komore, sporazum je potpisao predsjednik Dragutin Ranogajec  te poručio da je namjera HOK-a omogućiti svojim članovima kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, kako izmjenama zakonske regulative, tako i osiguravanjem raznih benefita i pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana.

Hrvatska obrtnička komora okuplja gotovo 77.000 obrta koji čine respektabilan udio u gospodarstvu Republike Hrvatske pa je povećanje konkurentnosti članova, kroz uštede koje će ostvariti, mjerljiv doprinos u ukupnim gospodarskim aktivnostima.

Još članaka iz "Business"

Facebook