Prethodni članak
Sljedeći članak

Potpisan Ugovor o sufinanciranju kataloga metaloprerađivača Krapinsko-zagorske županije

Na jučer održanom potpisivanju Ugovora o sufinanciranju kataloga metaloprerađivača Krapinsko-zagorske županije, održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Krapina, predstavljen je novi oblik promocije ponude i kvalitete koju kroz svoje proizvode zagorski metaloprerađivači nude tržištu.


Na jučer održanom potpisivanju Ugovora o sufinanciranju kataloga metaloprerađivača Krapinsko-zagorske županije, održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Krapina, predstavljen je novi oblik promocije ponude i kvalitete koju kroz svoje proizvode zagorski metaloprerađivači nude tržištu.

Ugovor su potpisali zamjenik župana, Anđelko Ferek – Jambrek, Vid Šanjug, predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina te Davor Pleško, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.

Govoreći o projektu koji je pokrenut na inicijativu HGK – ŽK Krapina, uz snažnu podršku Županije i Obrtničke komore KZŽ, zamjenik župana Ferek – Jambrek, naglasio je da je ovaj projekt rezultat zajedničke suradnje Županije, HGK – ŽK Krapina i Obrtničke komore KZŽ.

Zamjenik župana katalog je ocijenio među boljima u Hrvatskoj te izrazio uvjerenje da će to biti dobar alat za buduće poslovne radnje, u zemlji i inozemstvu, na dobrobit zagorskih metaloprerađivača i svih zaposlenih u ovoj, za Krapinsko-zagorsku županiju, iznimno važnoj industrijskoj grani.

Vid Šanjug, predsjednik HGK – ŽK Krapina, istaknuo je kako nije slučajno da se s katalogom krenulo upravo u metaloprerađivaštvu, jer je riječ o industriji koja u gospodarstvu naše županije sudjeluje s 13 posto ukupnih prihoda i 14 posto zaposlenih. Kada su investicije u pitanju, metaloprerađivači sudjeluju s 15 posto ukupnih investicija u Krapinsko-zagorskoj županiji. Ništa manje važno, u izvozu naše županije, udio metaloprerađivačke industrije sudjeluje s čak 22 posto. 

Naglašavajući važnost ponude metaloprerađivačkog sektora naše županije prvi čovjek zagorskih obrtnika, Davor Pleško, istaknuo je nužnost povezivanja tvrtki ove branše kako se ubuduće ne bi događalo da se u potražnji za određenom uslugom ili robom prelaze granice naše županije, jer, kako ističe predsjednik Obrtničke komore naše županije, u Krapinsko-zagorskoj županiji spremni smo zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe tržišta metalne industrije.

Katalog metaloprerađivača, u prvotnoj nakladi od 1500 primjeraka, predstavljen je kao trojezični vodič. Uz hrvatski jezik, pisan je i na engleskom te njemačkom jeziku, u formatu A4. U katalogu se nalazi pregled ponude svih zagorskih metaloprerađivača, a uz stručne reference vrlo pregledno je sažet i komunikacijski kanal putem kojeg će tržište na brz način moći stupiti u kontakt sa svakom od kataloški predstavljenih tvrtki.

Još članaka iz "Business"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program