Prethodni članak
Sljedeći članak

Počeli radovi na državnim cestama u Zagorju

Počeli su radovi na asfaltiranju dionice državne ceste Krapina– Macelj, od Velike Vesi do Maclja, dužine 10 km. Investitor su Hrvatske ceste, a vrijednost radova 10 milijuna 200 tisuća kuna....


Počeli su radovi na asfaltiranju dionice državne ceste Krapina– Macelj, od Velike Vesi do Maclja, dužine 10 km. Investitor su Hrvatske ceste, a vrijednost radova 10 milijuna 200 tisuća kuna.

Asfaltiranje bi trebalo biti završeno do sredine prosinca. Hrvatske ceste pokrenule su i radove na učvršćenju kamene stijene uz cestu kod tunela Žutnica. Stijena je raspucana pa prijeti opasnost ispadanja njenih dijelova na cestu. Zbog toga će se ojačati ugradnjom betona s armaturnom mrežom te dodatno osigurati zaštitnom mrežom i čeličnom užadi.

Vrijednost tih radova je milijun 400 tisuća kuna. Inače, što se tiče državnih cesta na području Zagorja, za četvrtak je bilo najavljeno otvaranje ceste od Dubrovčana do Mihanović Dola kod Klanjca, no cesta je još uvijek zatvorena.

Kako su pojasnili iz Hrvatskih cesta, internim tehničkim pregledom su utvrđeni još neki nedostaci, od kojih je većina već uklonjena, tako da je novi tehnički pregled zakazan za utorak, 25. studenog.

Još članaka iz "Business"

Facebook