Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijan pucao iz pištolja nakon svađe sa roditeljima

Alkoholizirani Zlatko L. (45) iz Oroslavja u subotu se poslije podne posvađao sa svojim roditeljima : majkom N.L. (79) i


Alkoholizirani Zlatko L. (45) iz Oroslavja u subotu se poslije podne posvađao sa svojim roditeljima : majkom N.L. (79) i ocem M.L. (82).

Navodno razljućen zbog nerazješnjenih obiteljskih odnosa, ondosno zbog podjele obiteljske imovine sa bratom, Zlatko je roditelje vrijeđao i fizički napao u njihovoj kući. Prestrašeni starci pobjegli su iz kuće na dvorište, a otac je u pomoć pozvao drugoga sina koji živi u istome dvorištu, ali u drugoj kući. Na to je Zlatko izvukao pištolj i nekoliko puta pucao u zrak.

Nakon toga je pobjegao u nepoznatome smjeru, a njegovi su ga prijavili policiji. Policajci su ubrzo sustigli i uhitili ga. Zlatku je izmjereno 1,44 promila alkohola u krvi što ga je najvejrojatnije «okuražilo» da je nasrnuo na roditelje. Kod sebe nije imao pištolj jer ga je ranije odbacio, no policija je pornašla i oružje iz kojeg je pucano.

Ratoborni muškarac doveden je u zabočku policiju gdje ispitivan, a nakon kriminalističke obrade znat će se okolnosti ovog događaja, odnosno kakva će se prijava protiv njega podnijeti.

Moguće je da će odgovarati za pokušaj ubojstva ili pak za općeopasnu roditeljnu. Sve ovisi o tome hoće li biti osnovane sumnje da je imao namjeru usmrtiti roditelje ili ih je samo želio prestrašiti.

Još članaka iz "Business"

Facebook