Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvoren Adidas outlet u Roses Fashion Outlet centru

U Roses Fashion Outlet centru otvoren je prošlog petka novi Adidas outlet store koji se prostire na 400 kvadrata, zapošl


U Roses Fashion Outlet centru otvoren je prošlog petka novi Adidas outlet store koji se prostire na 400 kvadrata, zapošljava sedmero educiranih djelatnika, uz bogatu ponudu proizvoda koja uključuje i artikle iz aktualne proljetno-ljetne sezone 2010., snižene i do 50 posto.

Spektakularno otvorenje u petak je popraćeno nastupom DJ-a i brojnim zabavno sportskim aktivnostima poput mini turnira u nogometu na travi, košarkaških natjecanja, radionicom capoeire i nagradnim igrama za posjetitelje, a prvih 50 kupaca novootvorenog Adidas outleta na poklon je dobilo Adidas nogometnu loptu.

Bogati program otvorenja nastavljen je i dan kasnije kad su za posjetitelje pripremljene atraktivne nagradne igre, natjecanje u košarci, skate show i mala škola skateboardinga.

U bogato opremljenom Adidas outletu sve one koji žele biti trendy i originalni u svakoj situaciji čeka raznolika ponuda Adidas Originals asortimana. Sportaše profesionalce, ali i rekreativce oduševit će ponuda Adidas Performance proizvoda specijalno razvijenih za individualne i grupne sportove kao što su nogomet, tenis, plivanje, košarka, odbojka i trčanje, a za najmlađe posjetitelje tu je Adidas kids asortiman.

Sve posjetitelje novog outleta Adidas je tijekom prvog tjedna nakon otvorenja nagradio i dodatnim popustom od 20 posto na cjelokupni asortiman.

Već 80 godina Adidas Grupa dio je sportskog svijeta koja nudi vrhunske sportske proizvode: obuću, odjeću i dodatke. Danas je jedna od vodećih tvrtki u industriji sportske opreme, a nudi širok portfelj proizvoda dostupnih gotovo u cijelom svijetu. Adidas Grupa ima više od 39.000 zaposlenika u više od 170 podružnica i prodaju od 10,4 milijardi eura u 2009. godini, a središte tvrtke nalazi se u Herzogenaurachu u Njemačkoj.

Sredinom 2008. godine Adidas Grupa osnovala je svoju vlastitu tvrtku u Hrvatskoj pod nazivom Adidas Croatia d.o.o. koja pripada regiji jugoistočne Europe s centralom Adidas Hellas u Grčkoj, a uz Hrvatsku, Adidas Croatia d.o.o. zadužena je i za tržišta Slovenije, Kosova i Albanije.

Još članaka iz "Business"

Facebook