Prethodni članak
Sljedeći članak

Obrtnici lakše do kredita

Predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško i Jozo Čakalić ispred Zagrebačke banke potpisali su III Dodatak Ugovora o poslovnoj suradnji kojim će Zagrebačka banka obrtnicima osigurati nastavak posebnih kreditnih uvjeta za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima.


Predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško i Jozo Čakalić ispred Zagrebačke banke  potpisali su III Dodatak Ugovora o poslovnoj suradnji kojim će Zagrebačka banka obrtnicima osigurati nastavak posebnih kreditnih uvjeta za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima.

Do sada je realizirano  200-tinjak kredita članova Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije  u vrijednosti preko 20.000.000,00 kuna, a potpisivanjem ovog ugovora  OKKZŽ  članstvu osigura i dalje povoljnija sredstva za olakšanje poslovanja.

Zagrebačka banka nastavlja sa ponudom kratkoročnih kredita, kredite s kamatnom stopom koja je 0,8 do 1 postotni poen povoljnija od kamatnih stopa na standardne kredite. Iznos kredita kojeg obrtnici žele podići nije ograničen, već ovisi o kreditnoj sposobnosti pojedinog obrtnika, a rok otplate je do 12 mjeseci. Postojeći i budući korisnici Zabinih modela paket računa „1 za sve“ mogu ostvariti dodatne uštede kod naknade za obradu kreditnog zahtjeva i to sa čak 50% popusta za korisnike modela Poduzetnik i 100% popusta za korisnike modela Partner. Banka će obrtnicima ujedno pružati i savjetodavnu pomoć.
 
Osim toga sklapanjem III Dodatka Ugovora u razdoblju do 31.12.2012. g. u skladu s internim aktima Banke, Banka će odobravati i dugoročne kredite za financiranje trajnih obrtnih sredstava članovima OKKZŽ tj, Udruženja obrtnika koji posluju putem transakcijskog računa u Banci, zadovoljavaju uvjete kreditne sposobnosti, te za koje  Obrtnička komora izda potvrdu da obrtnik kao korisnik kredita nema nepodmirenih obaveza po osnovi komorskog doprinosa.

Još članaka iz "Business"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program