Prethodni članak
Sljedeći članak

Iskoristite priliku - besplatne poslovne edukacije i radionice dolaze u Zlatar

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a i svi zainteresirani imat će priliku 27. studenog 2015. sudjelovati na besplatnim poslovnim edukacijama koje u sklopu projekta „Poslovni uzlet“ organiziraju Krapinsko zagorska županija i Poslovni dnevnik.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a i svi zainteresirani imat će priliku 27. studenog 2015. sudjelovati na besplatnim poslovnim edukacijama koje u sklopu projekta „Poslovni uzlet“ organiziraju Krapinsko zagorska županija i Poslovni dnevnik.

Manifestacija će se održati u Srednjoj školi Zlatar, Braće Radića 10, Zlatar, s početkom u 09.30 sati.

Svi sudionici imat će priliku od renomiranih stručnjaka besplatno naučiti kako doći do sredstava iz EU fondova za ruralni i regionalni razvoj, na koji način osvojiti tržište oglašavanjem na Googleu i Facebooku te kako uspješno poslovati i izvan ureda. Također će se na radionicama moći saznati aktualne informacije vezane za dobivanje povoljnih sredstava za kreditiranje gospodarstva i pisanje kreditnih zahtjeva. U pauzi će biti i organizirana besplatna zakuska za sve sudionike događaja.

Predavači edukacija su stručnjaci koji dolaze iz Ministarstva poljoprivrede, HBOR-a, Hrvatske gospodarske komore, Privredne banke Zagreb, Zagorske Razvojne Agencije, Hrvatskog Telekoma i Arbone.


Detaljnije informacije i program edukacija dostupni su na  http://www.poslovni.hr/events/zlatar , a prijaviti se može na http://www.poslovni.hr/sponzorirani/poslovni-uzlet-krapinsko-zagorske-zupanije-u-zlataru-303963


Iako su edukacije besplatne zbog ograničenog broja mjesta nužna je prijava na navedenom linku ili na broj telefona 01 6326 021.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika, koji je pokrenut početkom 2014. godine,  a uz sve veći interes poduzetničke zajednice te jedinica lokalne i regionalne samouprave nastavljen je i u 2015. godini u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Poslovni dnevnik ovim projektom želi poduzetnicima omogućiti besplatno stjecanje dodatnih i specijalističkih znanja i vještina kako bi postali konkurentni na globalnom tržištu. Također, Poslovnim uzletom promiče se pozitivna poduzetnička klima i trajno se mijenja javna percepcija poduzetnika i poduzetništva u Hrvatskoj.

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje vam mogu pomoći u poslovanju.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Još članaka iz "Business"

Facebook