Prethodni članak
Sljedeći članak

U prometnoj nesreći ozlijeđeno pet osoba

U petak, oko 18.15 sati u mjestu Bračak, kod Zaboka, na državnoj cesti broj 24, dogodila se prometna nesreća u kojoj su


U petak, oko 18.15 sati u mjestu Bračak, kod Zaboka, na državnoj cesti broj 24, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, a kojom prilikom je jedna osoba zadobila teške, a četiri osobe lakše tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se na način što 21 - godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim automobilom iz smjera Zaboka u smjeru Bedekovčine, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobini ceste (zavoj) i stanju kolnika (mokar), uslijed čega je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i automobilom prešao na dio kolnika koji je namijenjen prometu vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom iz suprotnog smjera naišao je osobni automobil kojim je upravljao 47 - godišnji hrvatski državljanin, te je došlo do sudara dvaju vozila.

Isto tako iz smjera Zaboka u smjeru Bedekovčine, naišao je treći osobni automobil, kojim je upravljao 42 - godišnji hrvatski državljanin, a koji je izbjegavajući prometnu nesreću vozilom udario u osobni automobil kojim je upravljao 21 - godišnji hrvatski državljanin.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je putnica u osobnom automobilu koji je prouzročio prometnu nesreću, 14 - godišnja hrvatska državljanka koja je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Zabok, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Novu bolnicu u Zagreb, gdje je zadržana na daljnjem liječenju. Lakše tjelesne ozljede zadobile su druge putnice u istom vozilu, 37 - godišnja hrvatska državljanka i dijete rođeno (2001.) godine, te vozač istog automobila. Lakše ozlijeđeno dijete je nakon pružene liječničke pomoći prevezeno u Dječju bolnicu u Zagreb, na daljnje liječenje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook