Prethodni članak
Sljedeći članak

U subotu tri teške prometne nesreće

U subotu, 18. rujna 2010. godine između 10.20 i 19.00 sati dogodile su se tri prometne nesreće, u kojima su tri osobe za


U subotu, 18. rujna 2010. godine između 10.20 i 19.00 sati dogodile su se tri prometne nesreće, u kojima su tri osobe zadobile teške, a jedna osoba lakše tjelesne ozljede.

Naime, u Radoboju, oko 10.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a jedna osoba lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je na način što 41 - godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom iz smjera Radoboja u smjeru Gornje Šemnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj, kolnik mokar), uslijed čega je osobnim automobilom sletio van desnog ruba kolnika, te je bočnim dijelom vozila udario u betonski stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je putnik u osobnom automobilu, 40 - hrvatski državljanin, dok je lakše tjelesne ozljede zadobio vozač osobnog automobila. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok.

Također oko 18 sati u Humu na Sutli, na državnoj cesti broj 206, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se na način što 45 - godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (1,00 g/kg) iz smjera Druškovca Humskog u smjeru Huma na Sutli, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika (zavoj, klizav kolnik), te je prešao na dio kolnika koji je namijenjen prometu vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom iz suprotnog smjera naišao je teretni automobil kojim je upravljao 40 - godišnji hrvatski državljanin, te je došlo do sudara dvaju vozila, nakon čega je osobni automobil stražnjom stranom udario u betonski zid.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač osobnog automobila koji je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Zabok.
Isto tako, u Krapini, oko 18.55 sati u Ulici Ivana Rendića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća dogodila se na način što je 44 - godišnji hrvatski državljanin vozilo kojim je upravljao držao preblizu desnom rubu kolnika, uslijed čega je kotačima udario u rubni kamen, nakon čega je u zanošenju prešao preko kolnika, te sletio van ruba kolnika i vozilom udario u stup javne rasvjete, reklamni pano i zid sportske dvorane.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač osobnog automobila koji je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Zabok, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Sestre milosrdnice u Zagreb na daljnje liječenje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook