Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi radovi na Dječjem vrtiću Zlatni dani

Nakon sanacije dijela krovišta na Dječjem vrtiću Zlatni dani u Zlatar Bistrici, u tijeku su novi radovi - skidaju se pločice na vanjskom dijelu oko samog objekta vrtića, koje su se zbog dotrajalosti počele trgati i ljuštiti te predstavljaju opasnost za djecu


 – Ovo će biti već više od 300 tisuća kuna investicije u vrtić. Naime, objekt je star 20 godina, no u velikom dijelu konstrukcijski je nekvalitetan i loše izveden. Radi se o gotovo 200 kvadrata površine pločica, koje skidamo, a postavit ćemo kvalitetnije kocke. To će stajati oko 70 tisuća kuna – navodi načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić. Dio u radovima oko vrtića je ograđen zbog sigurnosti mališana.

Osim radova na vrtiću, kreće se i s daljnjim uređenjem groblja u Lovrečanu. – Prikupljamo ponude za uređenje odnosno izgradnju 9 okvira grobnih mjesta na novoformiranom polju E. Niža cijena grobnih mjesta bit će za građane općine Zlatar Bistrica, a viša za građane koji nisu stanovnici općine Zlatar Bistrica. Donio sam i odluku da ćemo građanima ponuditi rok otplate na 12 mjeseci, a sama Općina tu neće imati nikakve zarade – rekao je načelnik Miholić. Radovi bi trebali završiti kroz mjesec dana, a zainteresirani građani cijene i detalje mogu potražiti na službenim web stranicama Općine. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook