Prethodna kolumna
Slijedeća kolumna

Dnevnik tate Bena: 4 godine

Prešle su evo 4 godine kak pišem ovu kolumnu. Znači da dok ovo čitate i Gracia več ima pune 4 godine. Usput je to i kolumna s rednim brojem 200. Ljepi okrugli broj.

Prešle su evo 4 godine kak pišem ovu kolumnu. Znači da dok ovo čitate i Gracia več ima pune 4 godine. Usput je to i kolumna s rednim brojem 200. Ljepi okrugli broj.

Oni teri redovito čitaju to kaj pišem zmislili se buju da sam h prošlom broju napisal da bum doma za doček. I tak je bilo. Bili smo doma. Sve do nekog doba. Dok nismo prešli h nočni klub teri je tu noč delal. Meni je to tam zgledalo kaj da je nekakav električarski bal. Dok je mužika igrala posjetitelji su zdigali ruke h zrak i mahali ž njima, otprilike kaj da šrafiju žarulje. Sva sreča kaj su ti prazniki gotovi.

Jedan dio onih kil kaj sam zgubil, sam u vrlo kratkom vremenu povrnul, pa sad opet moram na djetu. Svake godine isto. Pretjerivanje u jelu i pijači. Pa nakon toga samokažnjavanje u vidu redukcije jela i pijače. Pa onda sam sebi velim da drugo ljeto to tak nemre iti. I na kraju se sve opet ponavlja. To je jedan začarani krug iz kojeg se nemre van.

H novo ljeto smo ušli s par novih zakona i propisa. Tak je uveden pedeve na kruh i slično, ali je zato smanjen za ugostiteljstvo. To bu reklo da bu kruh poskupel. Prema tome bi cjene h ugostiteljstvu trebale opasti. Kruh za sad još nije poskupel (nadam se da i nebude h ovom vremenu između sad kad pišem i sad kad vi ovo čitate). Zapraf nadam se da kruh uopče ne poskupel. Niti cjene h gostionama nisu opale.

Stroži je i zakon za one kaj divljaju po cestama. Da se mene pita ja bi to još jače kažnjaval. Jer ti kaj divljaju po cesti imaju bjesne i skupe aute. I imaju š čim divljati. Ja i da hoču divljati nemam š čim. Nemrem prejti na autocestu i voziti se 200. Jer mi auto tolko nejde.

Ima i nekih izmjena kaj se tiče seksa. Če se hočete poseksati s vlastitom ženom ona vam mora izričito dozvoliti to, jer če se i malo premišlja onda je to silovanje. Za to sam več osmislil rješenje. Složil bum obrazac kaj bumo spunili prije seksa, h terom bu žena svojim potpisom dala suglasnost za obavljanje te jedne od bračnih dužnosti. Jedino kaj nisam siguran e bi prije toga trebalo tu suglasnost ovjeriti pri bilježniku.

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program