Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo je najnoviji šestogodišnji plan razvoja Krapinsko - zagorske županije

Na Dnevnom redu 3. sjednice Odbora za gospodarstvo Županijske skupštine bili su Prijedlog Plana razvoja Krapinsko – zagorske županije za razdoblje 2021.- 2027. godine


Odbor za gospodarstvo Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije danas je održao svoju 3. sjednicu u sklopu koje je prezentiran i Prijedlog Plana razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje 2021.-2027. godine.

Na Dnevnom redu 3. sjednice Odbora za gospodarstvo Županijske skupštine bili su Prijedlog Plana razvoja Krapinsko – zagorske županije za razdoblje 2021.- 2027. godine te Prijedlog plana rada Županijske skupštine za 2022. godine. Prijedlog Plana razvoja je članovima Odbora prezentirala ravnateljica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te je Odbor, nakon provedene rasprave u kojoj je sudjelovao i župan Željko Kolar, jednoglasno podržao predloženi Plan razvoja.

Više o Planu razvoja Krapinsko-zagorske županije pronađite ovdje: https://kzz.hr/plan-razvoja-kzz-do-2027-pozitivno-misljenje-partnerskog-vijeca-2021 ili u dostupnim materijalima sa sjednice Odbora za gospodarstvo:  https://www.kzz.hr/sadrzaj/sjednice-skupstine/sjednica-skupstine-2021-5/KZZ_Sjednica_odbora_za_gospodarstvo_3.pdf

Članovi Odbora također su jednoglasno podržali i Prijedlog Plana rada Županijske skupštine za 2022. godinu, koji je prezentirala pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine Ljiljana Malogorski.

Sjednicu Odbora za gospodarstvo vodio je predsjednik Odbora Miljenko Šoštarić, dok su na sjednici sudjelovali i članovi Odbora Vladimir Pleško, Kristijan Sojč, Mario Lipnjak, Ivan Šantek i Stjepan Muhek. Sjednica je održana ususret 5. sjednici Županijske skupštine, koja će biti održana 16. prosinca 2021. godine.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program