Prethodni članak
Sljedeći članak

Alen dobio 8 dana zatvora jer je 'mrtav pijan' u Trgocentru u Zlataru napravio 'show'


Prekršajni odjel Stalne službe u Krapini Općinskog suda u Zlataru osudio je 44-godišnjeg Alena iz Zlatara na osam dana zatvora zbog remećenja javnog reda i mira.

Prema obrazloženju sudske presude, Alen je „05.06.2021. u vremenu od 12,00 do 19,30 sati u više navrata u Zlataru, Varaždinska ulica br. 2/a, pod utjecajem alkohola (2,40 g/kg) na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir na način da je u trgovini "Trgocentar" u 12,00 sati iz hladnjaka uzeo dvije boce piva i sa istima se pokušao udaljiti iz trgovine bez plaćanja istih, te mu je djelatnica Valentina iste oduzela, na što ju je odgurnuo i udaljio se iz navedene trgovine, a okrivljenik se u 19,10 sati vratio u navedenu trgovinu i vičući vrijeđao i psovao djelatnicu trgovine, Valentinu Kadoić pogrdnim riječima "jebaću ti sve, ošamarit ću te, kurva, jeba ti pas mater", nakon što mu je ista odbila napraviti sendvič za kojeg je izjavio da ga nema namjeru platiti, nakon čega se ponovo udaljio iz trgovine, a u 19,30 sati se ponovo vratio u trgovinu i iz hladnjaka pokušao uzeti alkoholno piće – pivo, na što ga je djelatnica Valentina pokušala spriječiti i tom je prilikom prevrnuo trgovačka kolica koja su se nalazila između njih, a potom otvorio hladnjak iz kojeg je uzeo bocu piva i konzumirao u trgovini“.

Također, kako se navodi u presudi, Alen prilikom dolaska policije kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, pa će za to platiti 200 kuna kazne, a, iako je osuđen na bezuvjetnu zatvorsku kaznu, iza rešetaka ipak neće morati. Naime, sud mu je pod odsluženje kazne priznao vrijeme koje je prošle godine proveo u pritvoru.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook