Prethodni članak
Sljedeći članak

Ukupno 2,2 milijuna kuna za 10 zagorskih općina i Županiju

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije donijelo je odluku o sufinanciranju projekata u 2020. godini


Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije donijelo je odluku o sufinanciranju projekata u 2020. godini. U Zagorje stiže ukupno 2.240.000 kuna, za 10 općina i Krapinsko – zagorsku županiju.

Po 350.000 kuna

Od toga, po 350 tisuća kuna dobivaju Općina Mihovljan za održavanje postojećih nerazvrstanih cesta, Općina Lobor za uređenje parkirališta uz mjesno groblje Lobor, faza3. – odvodnja. Općina Desinić za pojačano održavanje nerazvstane ceste Velika Horvatska – Dečmani.

300 tisuća i manje

Po 300.000 kuna dobivaju Općina Petrovsko za održavanje i sanaciju postojećih nerazvrstanih cesta u naseljima Svedruža i Štuparje te Općina Budinščina za sanaciju i modernizaciju nerazvrstanih cesta. Po 200.000 kuna stiže u Općinu Kumrovec za adaptaciju Društvenog doma Kumrovec te u Općinu Zagorska Sela za modernizaciju i uređenje javnih građevina i okoliša u središtu Zagorskih Sela. Općina Mače dobit će 150.000 kuna za izvanredno održavanje nerazvsratne ceste Komor do granice s općinom Bedekovčina, prva faza. Općina Hrašćina dobiva 100. 000 kuna za rekonstrrukciju ceste, dionica Žežlji – Drnetići, 3. faza. Po 70.000 kuna dobit će Općina Tuhelj za uređenje nerazvrstane ceste u naselju Lenišće, 2. i 3. etapa, odvojak Krizmanić – Kreševac te Krapinsko – zagorska županija za sanacije i otklanjanja nedostataka sportske dvorane OŠ ‘Lijepa naša’ Tuhelj.

Još članaka iz "Zagorska sela"

Facebook

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 393.+850 km između čvorova BISKO i BLATO NA CETINI u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za strpljenje.  Moguće su poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program