Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski HSS ide u lokalne izbore, imat će svoje kandidate za načelnike i gradonačelnike

Gost sjednice bio je predsjednik HSS-e Krešo Beljak, koji je ovom prigodom dao podršku Županijskoj organizaciji te informirao članstvo o aktivnostima kluba zastupnika HSS-HSU u Hrvatskom saboru


Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Krapinsko-zagorske županije održala je u petak, 05.veljače u Zlatar Bistrici sjednicu Odbora Županijske organizacije. Na sjednici se raspravljalo o predstojećim izborima za Lokalnu i Regionalnu upravu i samoupravu. Gost sjednice bio je Predsjednik HSS-e Krešo Beljak, koji je ovom prigodom dao podršku Županijskoj organizaciji te informirao članstvo o aktivnostima kluba zastupnika HSS-HSU u Hrvatskom saboru.

HSS Krapinsko-zagorske županije aktvno će se uključiti u predstojeće Lokalne izbore, te će u određenim općinama i gradovima imati svoje kandidate za načelnike i gradonačelnike. U sljedećem razdoblju izradit će se Program Županijske organizacije koji će biti platforma za razgovore sa mogućim političkim partnerima na županijskoj razini.

Koordinator županijske organizacije Dražen Čvek najavio je obnavljanje djelovanja HSS-e u nekim sredinama poput Kraljevca na Sutli i Gornjeg Jesenja. Isto tako, Dražen Čvek ujedno imenovan za člana središnjeg Proširenog Predsjedništva Hrvatske seljačke stranke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook