Prethodni članak
Sljedeći članak

Za rad klanječkih udruga osigurano 46.700,00 eura


Grad Klanjec je 31. siječnja raspisao javni natječaj za financiranje programa, odnosno projekata koje provode udruge na području Grada Klanjca za 2023. godinu. Poziv je raspisan za tri područja,: za javne potrebe u sportu, javne potrebe u kulturi te druge javne potrebe koje ostvaruju udruge i organizacije civilnog društva u ostalim područjima, kao što su zaštita okoliša, briga o zdravlju, briga o djeci i slično.

Za ova tri područja predviđena su sredstva u iznosu:za sport 35.000 eura, kulturu u iznosu od 7.300 eura te za druge javne potrebe u iznosu od 4.400 eura. Rok u kojem su udruge dužne podnijeti zamolbu, iznosi 30 dana. Natječaj završava s 2. ožujkom 2023. godine, do kada je moguće podnijeti prijavu na predmetni natječaj.

– Natječaj je raspisan na taj način da se mogu javljati udruge s područja Grada Klanjca, ali i udruge izvan područja Grada Klanjca, koje će svoje aktivnosti realizirati na području Grada. Od ove je godine omogućeno da se prijave dostavljaju i elektroničkim putem, a ne samo u papirnatom obliku, tako da se one u istom roku i uz iste uvjete mogu dostaviti na e-mail [email protected]. Treba još napomenuti i to, da udruge do kraja mjeseca imaju obavezu dostavljanja izvještaja o radu za proteklu godinu, jer svi koji neće dostaviti izvješće i opravdati sredstva, neće moći ostvariti financiranje u ovoj godini – izvijestio je pročelnik Grada Klanjca Gordan Šoban.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook