Prethodni članak
Sljedeći članak

VIKEND NA ZAGORSKIM CESTAMA: Pijan skrivio nesreću


Na prometnicama KZŽ policija je tijekom vikenda zabilježila šest prometnih nesreća. Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Đurmancu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, Martinšćini uslijed ne držanja vozila uz desni rub kolnika, Gotalovcu uslijed neprilagođene brzine i Lugu Zabočkom zbog držanja vozila preblizu desnog ruba kolnika, a vozač u toj prometnoj nesreći upravljao je vozilom sa 1,90 promila alkohola u organizmu.

U Zaboku je uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika došlo do slijetanja motocikla van kolnika te su vozač i putnik na motociklu zadobili teške tjelesne ozlijede, a vozaču je utvrđeno kako je motociklom upravljao sa 0,57 promila alkohola u organizmu. U Pregradi je zbog ne osiguravanja tereta na biciklu došlo do pada bicikliste koji je zadobio teške tjelesne ozlijede.

Od počinjenih prekršaja tijekom vikenda za izdvojiti su jedan prekršaj iz Zakona o šumama, jedan prekršaj držanja životinje bez nadzora i jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga.

 Od ostalih događaja možemo spomenuti kako je jedna osoba u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ policijskim službenicima dragovoljno predala jednu pušku.

U Mihanovićevom Dolu uslijed kvara došlo je do požara solarnih panela na krovu skladišta poduzeća.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook