Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte kako privode dječaka (14) koji je u Beogradu ubio najmanje osmero učenika


Dječak K.K., učenik 7. razreda (14) naoružan je stigao u osnovnu školu na beogradskom Vračaru. Nakon krvavog pohoda po školi gdje je ubio čuvara, najmanje osmero djece, a još najmanje toliko ih ranio, kao i jednu učiteljicu, skrivao se po školskom dvorištu. Ubrzo ga je policija našla i privela te odvela na ispitivanje, pišu 24 sata.

Dječak je pištolj navodno uzeo od oca, koji je imao dva prijavljena. U svom ruksaku, kako piše srpski Blic, navodno je imao i dva Molotovljeva koktela koja je ostavio u kabinetu povijesti. Još uvijek nije utvrđeno da li je koristio pet šaržera, ali je sigurno da je koristio oružje kalibra 9 mm, pišu 24 sata.

Krvavi pohod navodno je počeo zbog jedinice iz povijesti koju mu je dala učiteljica u koju je pucao. Pred školom je kaos. Uplakani roditelji i dalje traže svoju djecu i čekaju više informacija. Tamo je i jako puno policije koji su okružili školu i blokirali promet, kao i desetak kola Hitne pomoći. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije, priopćio je MUP Srbije.

Video snimku privođenja pogledajte OVDJE

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook