Prethodni članak
Sljedeći članak

Važna obavijest iz Općine Bedekovčina vezana za nadoknadu šteta od nepogode

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu traje do 01. rujna 2022. godine


Općina Bedekovčina obavještava da je Krapinsko – zagorska županija objavila Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u poljoprivredi za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Krapinsko- zagorske županije u 2022. godini.

PRIHVATLJIVI KORISNICI SREDSTAVA su:

poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika i/ili Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podružnice Krapinsko-zagorske županije sa sjedištem na području Krapinsko- zagorske županije,

sa štetama u poljoprivredi i/ili na poljoprivrednom zemljištu, na imovini koja nije osigurana sa područja gradova Klanjec i Oroslavje i/ili općina Bedekovčina, Hum na Sutli, Kumrovec, Veliko Trgovišće i Zagorska Sela,

koji su prijavili štetu u Registar šteta sukladno odredbama Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda („Narodne novine“, br 16/19) i Pravilnika o Registru šteta od prirodnih nepogoda („Narodne novine“, br 65/19)

Zahtjev za dodjelu potpore zajedno s obveznom dokumentacijom dostavlja se isključivo putem pošte. Rok za podnošenje zahtjeva za potporu teče od dana objave javnog poziva i traje do 01. rujna 2022.  godine.

Detaljnije na web stranici Općine Bedekovčina, Facebook stranici ili na broj telefona 049/213-963.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook