Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO I VIDEO] Pogledajte tko je sretan dobitnik

Trgocentar kroz nagradnu igru vjernog kupca nagradio automobilom


Danas je u kod Trgocentra u Svetom Ivanu Zelini održano preuzimanje prve nagrade – automobila Suzuki Swift Hybrid u velikoj nagradnoj igri Trgocentra i partnera.

Đurđica Kanceljak, direktorica Općeg sektora i sigurnosti rekla je: "Danas sam tu da predam automobil Suzuki Swift 1.2 GL + AC, metalic hybrid koji je osvojen u nagradnoj igri ”U Trgocentru kupi i osvoji Suzuki”. Nagradna igra je trajala od 1.5. do 31.7.2022. godine. a ukupno je bilo osigurano 39 nagrada. Nagradno izvlačenje bilo je 10.8. u Zaboku, a dobitnik glavne nagrade je g. Josip Jarec. Ovim putem čestitam dobitniku na osvojenoj glavnoj nagradi i želim mu puno sretno prijeđenih kilometara. "

Sretni dobitnik Josip Jarec otkrio je kako je stigao do ove vrijedne nagrade. ''Tata je zaslužan za ovu nagradu. On je svaki dan tu i on je zapisao moje ime i prezime. Kad sam saznao mislilo sam da me netko zeza, iznenađenje je bilo veliko. Auto ću ja voziti i super će mi doći ovako jedan mali autić, koji ne troši puno jer je Hybrid'' – rekao je Jarec i zahvalio Trgocentru.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook