Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zagorju 22 nova slučaja i tri preminule osobe

U našoj županiji aktivno je 250 slučaja zaraze, a 1.104 osobe su u samoizolaciji


Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 22 nove osobe pozitivne na koronavirus. Radi se o osobama saprebivalištem na području sljedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Donja Stubica (3), Grad Krapina (2), Grad Oroslavje (2), Grad Pregrada (1), Grad Zabok (3), Općina Bedekovčina (1), Općina Budinščina (1), Općina Konjščina (1), Općina Krapinske Toplice (1), Općina Marija Bistrica (3), Općina Radoboj (1), Općina Sveti Križ Začretje (2) i Općina Veliko Trgovišće (1).


Oporavila se 21 osobate je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 250. U samoizolaciji se nalazi 1.104 osoba. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice nalazi se 12 pacijenatasa SARS CoV-2 infekcijom.Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 26 pacijenata.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 64 pacijentapozitivna na SARS CoV-2, od kojih je 11 na respiratoru. Preminule su dodatne 3 osobe pozitivne na koronavirus, priopćili su iz Županijskog stožera civilne zaštite.

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, ženska osoba ’36. god; ženske osobe OB Zabok, ’50. i ’44.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook