Prethodni članak
Sljedeći članak

Tri svibanjska sajma: Četiri godine inovacija i bogat popratni program

Celjski sajam, 17. - 21. svibnja 2023.

Tvrtka Celjski sejem ponosna je i oduševljena nakon četiri godine, od kada je našu tradiciju uspješnih bijenalnih sajmova prekinula epidemija, najaviti dva najveća sajma auto-transportne industrije – Gospodarska vozila i logistika, te Auto i održavanje, koji će se održati od 18. do 21. svibnja. To su jedini i najveći stručni sajmovi za majstore, poznavatelje i ljubitelje.

Istovremeno sa sajmovima, održat će se i treći sajam, koji je ujedno i prvi stručni sajam te vrste sajam KOMOT. Ovo je potpuno novi sajam koji ćete moći vidjeti između 17. i 19. svibnja, a sadržavat će komunalnu opremu, gospodarenje otpadom i vodne tehnologije.

Četiri godine inovacija, napretka, razvoja, koje će izlagači konačno moći pokazati stručnoj javnosti i mnogim tvrtkama, predstavit će 105 izravnih izlagača iz šest zemalja: Austrije, Hrvatske, Italije, Njemačke, Poljske, Slovenije. Bit će zastupljeno 300 brendova.

Sajam Gospodarska vozila donosi najveću ponudu lakih, srednjih i teških gospodarskih vozila, gdje će na sajmu biti predstavljeni gotovo svi brendovi iz područja teških gospodarskih vozila. Izložbeni program također će uključivati gume za podizanje, platforme za podizanje, goriva, maziva i ulja, rezervne dijelove i servis. Logistička rješenja nudit će navigacijske i telekomunikacijske sustave te informacijska rješenja.

Na sajmu Auto i održavanja na svoje će doći svi koji se profesionalno angažiraju ili su na drugi način zainteresirani za novosti u području autoservisne djelatnosti i automobilske industrije.

Zajedno sa Komorom komunalnog gospodarstva organiziramo sajam KOMOT kao novi specijalizirani B2B sajamski događaj u Sloveniji, koji je - koliko god jedinstven bio – struci više nego potreban. Predstavlja jedinstvenu platformu za prezentaciju industrijskih rješenja i inovacija u području komunalnih usluga, opskrbe pitkom vodom, odvoda i pročišćavanja otpadnih voda te gospodarenja otpadom. U široj regiji ne postoji takav sajam. Očekuje se bogat izložbeni program, a Komora komunalnog gospodarstva osigurat će odgovarajući stručni i edukativni program o aktualnim temama iz ovog područja.

U subotu, 20. svibnja, sajam će biti domaćin Tradicionalnog susreta vozačica, koje će izvesti vožnju spretnosti između prepreka. Kako bi se povećala svijest o sigurnosti prometa, svim posjetiteljima bit će na raspolaganju poseban šator VIDKO, gdje će Agencija za sigurnost prometa na praktičan način predstaviti sigurnosne aspekte vožnje, a posebno vožnje noću. Također će biti dostupan i simulator i tester za testiranje automobilskih akumulatora. Posjetitelji će se također moći testirati u vožnji vozila pomoću simulatora vožnje. Još više će biti još zadovoljni testnom vožnjom jednog od najnovijih električnih vozila i sportskog polukamiona.

Vidimo se 17. i 21. svibnja na Celjskom sajmu! Iskoristite kupnju jeftinijih ulaznica online OVDJE!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook