Prethodni članak
Sljedeći članak

''Tako je, kako je, princeza se udaje''

Bistrički teatar ''Vende tam'' donosi novu predstavu


Bistrički teatar ''Vende tam'' donosi novu predstavu, čija će premijera biti u Domu kulture u Mariji Bistrici, u utorak 16. svibnja s početkom u 20 sati. Riječ je o predstavi za djecu ''Tako je, kako je, princeza se udaje'' po tekstu Mateje Popovića, u režiji Nevene Vukes.

Grupa glumaca od 5. do 8. razreda osnovnih škola unatrag nekoliko mjeseci vrijedno je pripremala ovu uzbudljivu predstavu u kojoj isprepliću teme sestrinske ljubavi i ljubomore, zatim prijateljstva i hrabrosti u borbi za istinitu ljubav. Karakterni i živopisni likovi, kao i bogata dinamična priča publiku neće ostaviti ravnodušnima.

Predstava je namijenjena djeci od 5 do 105 godina.

U predstavi igraju Ana Raškaj, Evelin Roksandić, Ema Jantolek, Vanesa Ptiček, Marija Perić, Gita Dragčević, Lea Jakopović, Tia Glumpak i Patrik Gabud. Kostime je izradila Bistričanka Željka Hubak.

Ulaznice se mogu nabaviti u Općinskoj Knjižnici i čitaonici Marija Bistrica (radno vrijeme ponedjeljak i srijeda od 9 do 17, utorak, četvrtak i petak od 8 do 15 sati) ili sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice je donacija u iznosu od 3€ i kupovinom ulaznica podupirete dalji razvoj ovog mladog kazališta. ''Dovedite vaše najmlađe na predstavu jer - Teatar živi u našem malom mjestu!'' – poručuju organizatori.  

Nakon Marije Bistrice, Bistrički teatar ''Vende tam'' ubrzo će ovu predstavu igrati u Loboru i Konjščini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook