Prethodni članak
Sljedeći članak

Strava kod Vrbovca! Oteli poznanika, tukli ga i prijetili smrću

Policija je uhitila napadače


fotografija je ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 32 i 26 godina zbog sumnje da su zajedno počinili kaznena djela „Protupravno oduzimanje slobode“ i „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju dok se sumnja da je 32-godišnjak sam počinio i jedno kazneno djelo „Prijetnja“, objavila je PU zagrebačka

''Sumnja se da su 16. svibnja 2023. godine oko 21.30 sati u Vrbovečkoj Dubravi došli do automobila u kojem je sjedio njihov 23-godišnji poznanik, nakon čega je 32-godišnjak tjelesnom snagom izvukao 23-godišnjaka iz automobila, da bi ga potom obojica osumnjičenih dok je ležao na tlu više puta rukama i nogama udarili po tijelu. Od namjere nasilnog ponašanja tada nisu odustali već su oštećenog silom ugurali u svoje vozilo, kojim je upravljao 26-godišnjak dok je 32-godišnjak u stražnjem dijelu vozila nastavio šakama udarati oštećenog da bi se zatim odvezli do šume u blizini Dragičevca, silom ga izvukli iz vozila i nastavili udarati rukama i nogama. Nasilje se niti tada nije prekinulo već su oštećenog pritisnuli uz stablo, da bi ga potom osumnjičeni 32-godišnjak započeo gušiti te mu verbalno prijetiti da će ga usmrtiti. Nakon izrečene prijetnje, sumnja se, oštećenog su ponovo silom ugurali u svoje vozilo, odvezli ga na područje Grabika i na ulici izbacili iz svog vozila.

Po provedenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.'' – piše policija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook