Prethodni članak
Sljedeći članak

Nakon tučnjave u noćnom klubu u Biogradu preminuo zaštitar


Noćas je u Biogradu na Moru u noćnom klubu ‘Aqua‘ u Solinama došlo do tučnjave, a jedan od sudionika je kasnije preminuo u zadarskoj bolnici javlja portal zadarski.hr

Naime, prema neslužbenim infomacijama muškarac je preminuo od infarkta. Na mjestu događaja traje očevid.
"U nedjelju rano ujutro oko 4.05 sati zadarska je policija postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.
Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.
U koordinaciji s dežurnom županijskom Državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.
Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te tučnjave između više osoba.
Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti" javljaju iz policijske uprave.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook