Prethodni članak
Sljedeći članak

Pred nama je svježiji produženi vikend, a novo pogoršanje sa snijegom stiže idući tjedan


Danas će ujutro biti pretežno oblačno s kišom. Prijepodne prestanak kiše i djelomično razvedravanje, ali je poslijepodne još moguć pokoji pljusak. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Bit će hladnije, najviša dnevna temperatura od 11 do 14°C.

Sutra će biti djelomično sunčano i većinom suho. Puhat će umjeren sjeverni vjetar. Jutarnja temperatura od -1 do 4°C, a najviša dnevna od 10 do 13°C.

U ponedjeljak će biti pretežno ili djelomično sunčano. Krajem dana naoblačenje. Zapuhat će umjeren jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura od -3 do 1°C, a najviša dnevna od 13 do 16°C.

Po očekivanju najmanje kiše palo je u Međimurju i Podravini (6-11 mm), šire varaždinsko područje do 15 mm, a južnije sve više, oko Zagreba i do 30 mm. Na sjeveru se već počelo razvedravati i to će se brzo širiti na jug pa u nastavku dana očekujemo više suhog vremena sa sunčanim razdobljima. Sutra ujutro blizu nule, danju većinski suho sa sunčanim razdobljima (rijetko gdje koja kap kiše). Vjetrovito uz sjeveroistočnjak i prohladno. U ponedjeljak ujutro mraz, danju sunčano. U utorak novo pogoršnje uz veliku mogućnost da vidimo i snijeg, kaže prognostičar Kristijan Božarov.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook