Prethodni članak
Sljedeći članak

[POČINJE SHOW 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ'] Nova sezona donosi i nova pravila


foto: RTL

U sedmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' gledatelje očekuju brojni noviteti a za stolom žirija ponovno će se naći provjereni trio: Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i Željka Klemenčić, koja se nakon dvije sezone vratila svojoj kulinarskoj obitelji. Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica dobila je pojačanje pa će ovaj put kandidate bodriti zajedno s voditeljskim partnerom Domagojem Jakopovićem Ribafishom, prenosi RTL.

Naime, prvi put u povijesti ovog formata organizirane su audicije tijekom kojih će svaki natjecatelj morati dokazati svoju spretnost u kuhinji, a za pripremanje jela po izboru imat će na raspolaganju 60 minuta. Nakon toga jelo se poslužuje stručnom žiriju, koji ne zna što se na tanjuru nalazi niti koje su namirnice korištene, te na temelju serviranog odlučuje prolazi li dalje taj pojedinac ili kulinarski par, a tek onda upoznaje natjecatelje.

Ako žiri bude zadovoljan jelom, ocijenit će ga zelenom kuhačom dok će nezadovoljstvo izraziti crvenom. Tek će kandidati koji prođu audiciju moći sudjelovati u daljnjem natjecanju.A s obzirom na to da se RTL-ov omiljeni kulinarski show prikazuje već sedmu sezonu zaredom, produkcija je odlučila osvježiti emisije brojnim novitetima. Tako će gledatelji imati priliku vidjeti novi prostrani studio te svjedočiti i prvim gastro audicijama na setu.

Uz to, produkcija showa odlučila se za još jedan novitet – ovog puta natjecat će se ženski protiv muških parova. Tako će 5 odabranih ženskih parova mentorirati Željka Klemenčić, a Ivan Pažanin bit će mentor 5 muških parova, dok će Tomislav Špiček ostati u ulozi predsjednika žirija.

Prvu epizodu popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne propustite pogledati večeras u 21:15 sati na RTL-u!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook