Prethodni članak
Sljedeći članak

Počinje jesenski upisni rok, evo gdje ima slobodnih mjesta

Jesenski upisni rok traje od 21. kolovoza do 2. rujna te će, kao i u ljetnom roku, postupak prijava kandidata s teškoćama u razvoju započeti ranije: Kandidati s teškoćama u razvoju javljaju se Županijskim upravnim odjelima od 17. do 19. kolovoza


Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu objavljuje početak jesenskog upisnog roka za upis učenika s teškoćama u razvoju u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.
Očekuje se da će se, osim redovnih kandidata, u jesenskom upisnom roku prijavljivati i manji broj preostalih kandidata s teškoćama u razvoju, koji se nisu upisali u ljetnome upisnom roku.
Jesenski upisni rok traje od 21. kolovoza do 2. rujna te će, kao i u ljetnom roku, postupak prijava kandidata s teškoćama u razvoju započeti ranije: Kandidati s teškoćama u razvoju javljaju se Županijskim upravnim odjelima od 17. do 19. kolovoza 2020. godine te iskazuju svoj odabir liste prioriteta redom kako bi željeli upisati obrazovne programe;
Županijski upravni odjeli do 19. kolovoza, do 16:00 sati, unose navedene odabire u sustav NISpuSŠ;

Dodatne provjere - u školama koje provode programe za koje je nužno provođenje istih, provode se 20. kolovoza;
21. kolovoza 2020. godine kandidati se rangiraju sukladno navedenim listama prioriteta prema gore opisanim kriterijima.
Za područje nadležnosti Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Krapinsko-zagorske županije, prijave se podnose u Krapini, Magistratska ulica 1, soba 22, II. kat u radnom vremenu od 7,00 do 15,00 sati.
Kandidati obavezno prilažu: presliku rješenja o primjerenom obliku školovanja i presliku Stručnog mišljenja Službe za profesionalno usmjeravanje HZZ-a.

 

Više informacija možete pronaći na www.kzz.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Mokri su i skliski kolnici od kiše mjestimice na cestama u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji. Vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da održavaju sigurnosni razmak između vozila. A1...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program