Prethodni članak
Sljedeći članak

Počinje jesenski upisni rok, evo gdje ima slobodnih mjesta

Jesenski upisni rok traje od 21. kolovoza do 2. rujna te će, kao i u ljetnom roku, postupak prijava kandidata s teškoćama u razvoju započeti ranije: Kandidati s teškoćama u razvoju javljaju se Županijskim upravnim odjelima od 17. do 19. kolovoza


Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu objavljuje početak jesenskog upisnog roka za upis učenika s teškoćama u razvoju u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.
Očekuje se da će se, osim redovnih kandidata, u jesenskom upisnom roku prijavljivati i manji broj preostalih kandidata s teškoćama u razvoju, koji se nisu upisali u ljetnome upisnom roku.
Jesenski upisni rok traje od 21. kolovoza do 2. rujna te će, kao i u ljetnom roku, postupak prijava kandidata s teškoćama u razvoju započeti ranije: Kandidati s teškoćama u razvoju javljaju se Županijskim upravnim odjelima od 17. do 19. kolovoza 2020. godine te iskazuju svoj odabir liste prioriteta redom kako bi željeli upisati obrazovne programe;
Županijski upravni odjeli do 19. kolovoza, do 16:00 sati, unose navedene odabire u sustav NISpuSŠ;

Dodatne provjere - u školama koje provode programe za koje je nužno provođenje istih, provode se 20. kolovoza;
21. kolovoza 2020. godine kandidati se rangiraju sukladno navedenim listama prioriteta prema gore opisanim kriterijima.
Za područje nadležnosti Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Krapinsko-zagorske županije, prijave se podnose u Krapini, Magistratska ulica 1, soba 22, II. kat u radnom vremenu od 7,00 do 15,00 sati.
Kandidati obavezno prilažu: presliku rješenja o primjerenom obliku školovanja i presliku Stručnog mišljenja Službe za profesionalno usmjeravanje HZZ-a.

 

Više informacija možete pronaći na www.kzz.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook