Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijan i bez kacige vozio neregistrirani motocikl, sletio s ceste i zadobio teške ozljede

Tri osobe teško ozlijeđene u prometu tijekom vikenda u KZŽ


U subotu, 20. svibnja, oko 15 sati, došlo je do prometne nesreće u Poljanici Bistričkoj u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, objavila je policija.

Vozač motocikla, 45-godišnji hrvatski državljanin je upravljajući neregistriranim motociklom, pod utjecajem alkohola od 1,11 promila i bez zaštitne kacige, uslijed neprilagođene brzine u nizbrdici ulaskom u zavoj izgubio nadzor nad vozilom, pao s motociklom na kolnik te udario u osobno vozilo kojim je upravljao 72-godišnji hrvatski državljanin. Vozilom Hitne medicinske pomoći 45-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.

U nedjelju, 21. svibnja oko 13,30 sati, u Maturovcu na DC 507, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnji hrvatski državljanin zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika sletio osobnim vozilom s kolnika i udario u betonski dio mosta.  Vozilom Hitne medicinske pomoći 21-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Isto tako u nedjelju, oko 19 sati, u  Malom Bukovcu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake 38-godišnji hrvatski državljanin sletio je osobnim vozilom s kolnika i udario u zemljani kanal.  Vozilom Hitne medicinske pomoći 85-godišnja putnica koja se nalazila u vozilu s 38-godišnjkom, prevezena je u Opću bolnicu Zabok, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede..

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook