Prethodni članak
Sljedeći članak

Šerbedžija u Zaboku: 'Davno sam se zaljubio u Zagorje'

Popularni umjetnik održao koncert za pamćenje u Zaboku, u sklopu manifestacije 'Svibanj u Zaboku'


Koncert za pamćenje u Sportskoj dvorani Zabok održao je jučer Rade Šerbedžija, uz pratnju benda Zapadni kolodvor.

Iako je koncert prvotno trebao biti održan na zabočkoj Vodospremi, zbog najave lošeg vremena premješten je u dvoranu te je bio besplatan i otvoren za sve zainteresirane.

Šerbedžija je okupljene počastio nekim od svojih pjesama koje publika zna otprije, ali i onima za zadnjeg albuma, pa im je uz glazbu i recitacije te pokoju zanimljivu priču priredio zaista nezaboravnu, umjetničku večer.

Prilikom gostovanja u Zaboku, Šerbedžija je rekao kako se još odavno zaljubio u Zagorje. – U Zagorju sam snimao neke jako lijepe stvari, jedna od njih je i serija 'U registraturi'. Zagorje je toliko lijepo, filmično, božanstveno, volim ovaj kraj jako, on je čista ljepota – rekao je ovaj umjetnik te otkrio kako ga je u glazbene vode uveo Arsen Dedić.

– Arsen me uveo u svoje koncerte, a onda smo zajedno pjevali i neke pjesme. Jedan poseban spoj moje glumačke energije i njegove pjevače ima pjesma 'Ne daj se Ines', koja je i danas jedna od najpopularnijih, koju znaju i mlade generacije – istaknuo je.

U koncertu su uživali mnogi Zabočani, ali i njihovi gosti, među njima i jedna od naših najpoznatijih glazbenica, 'žena za sva vremena', Zdenka Kovačiček. Uskoro slijede i druga događanja, vezana uz 'Svibanj u Zaboku', prvi na redu je Dječji dan 28. svibnja, a potom koncert Crvene jabuke 29. svibnja.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook