Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovaj vikend čak 11 prometnih nesreća, rekorder napuhao 1,79 promila


Tijekom vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo, dva prekršaja i 11 prometnih nesreća. Evidentirano je jedno kazneno djelo nametljivog ponašanja.

Devet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Oroslavlju i Lugu Zabočkom zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika, Budinšćini uslijed nepropisne radnje vozilom, zatim u Zaboku zbog nepropisnog mimoilaženja, Benkovu uslijed ne držanja potrebitog razmaka između vozila, te u Krapini, Lovrečanu, Jarku Habekovom i Polju Krapinskom uslijed neprilagođene brzine.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Vrankovcu zbog oduzimanja prednosti prolaska dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a u prometnoj nesreći koja se dogodila u Svetom Križu Začretje uslijed nepropisnog obilaženja, došlo je do naleta osobnog vozila na pješaka koji se nepropisno kretao kolnikom, te je pješak zadobio lakše tjelesne ozljede.
Moramo svakako spomenuti kako su u tri prometne nesreće vozači  koji su izazvali te prometne nesreće bili pod utjecajem alkohola i izmjereno im je 1,79; 1,45; 1,20 promila alkohola u organizmu.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan manji požar u Novim Dvorima Klanječkim u obiteljskoj kući, gdje je uslijed prijenosa topline došlo do zagrijavanja i tinjanja dasaka i izolacije između zida i kamina. Nema ozlijeđenih osoba.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook