Prethodni članak
Sljedeći članak

Održan 1. Gospodarski forum Općine Zlatar Bistrica

Cilj je bio okupiti gospodarstvenike s područja općine Zlatar Bistrica kako bi se ostvarila zajednička suradnja i svima se približile mogućnosti potencijalnog razvoja


Danas je održan je 1. Gospodarski forum Općine Zlatar Bistrica, koji je organizirala načelnica Vesna Mikulec na inicijativu vijećnika Općinskog vijeća Općine Zlatar Bistrica.

Cilj ovog Gospodarskog foruma bio je okupiti gospodarstvenike s područja općine Zlatar Bistrica kako bi se ostvarila zajednička suradnja i svima se približile mogućnosti potencijalnog razvoja i prilika za rast gospodarstva u Zlatar Bistrici.

Na forumu, 40-ak okupljenih gospodarstvenika slušalo je informativne i zanimljive prezentacije gostiju, Ivane Kovačić iz HAMAG BICRO-a (Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije), s temom „ Financijski instrumenti za poduzetnike“, Helene Matuša, direktorica Poduzetničkog centra KZŽ s temom „Predstavljanje poduzetničkog centra KZŽ“, Marka Severa iz 42CONSULT-inga, s temom „Mogućnosti financiranja projekata iz novog višegodišnjeg financijskog okvira EU“. Na početku, okupljene je prigodno pozdravila i pružila podršku Sanja Mihovilić, izaslanica župana Krapinsko-zagorske županije, Željka Kolara, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infastrukturu.

Po dovršetku predavanja okupljeni gospodarstvenici aktivno su se uključili u raspravu s brojnim pitanjima na koja su im gosti predavači spremno odgovarali. Nakon foruma skup se nastavio uz druženje i razmjenu iskustava.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook