Prethodni članak
Sljedeći članak

Na popisu najboljih liječnika Hrvatske našla se i jedna liječnica iz Zagorja


Portal Najdoktor.com objavio je popis najboljih liječnika u 2023. godini, po izboru korisnika portala najdoktor.com u Republici Hrvatskoj! Spomenuti portal desetu godinu bira „najdoktore“ , a sukladno bazi koju ispunjavaju pacijenti evidentirani na tom portalu.

Kriteriji za izbor i ove godine su bili ukupan broj komentara pacijenata, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara, gdje se oni neargumentirani nisu uzimali u obzir. Također, spominju na portalu, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Valja naglasiti kako to nisu objektivni kriteriji i nije to realna kvaliteta specijalista, ali svakoga liječnika veseli pojava njegova imena na tome popisu.

Iz Krapinsko-zagorske županije na tome se popisu našlo samo jedno ime, dr. Ane Dimove, u kategoriji „abdominalni kirurzi“, zaposlene u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana. I to sedmu godinu zaredom! Na spomenutoj listi još su imena 22 abdominalna kirurga iz cijele Hrvatske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook