Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladež DVD-a Tugonica-Podgrađe boravi u kampu u Fažani

Uz vatrogasne vježbe i sportske igre, uvijek se nađe slobodnog vremena


Od 19. do 26. srpnja u Fažani boravi ekipa mladeži (muške i ženske) DVD-a Tugonica-Podgrađe. Riječ je o 3. smjeni ovogodišnjeg Kampa vatrogasne mladeži u Fažani. Naime, Vatrogasna zajednica Krapinsko – zagorske županije ima osiguran prostor u Fažani za vatrogasni kamp za mladež, koji je i ove godine otvorio svoja vrata, uz epidemiološku prilagodbu.

Podsjetimo, kamp nije izostao niti prošle godine, kada nam je život sa koronom bio nepoznanica. Inače, ekipa mladeži i muške i ženske DVD-a Tugonica-Podgrađe osigurala je nastup na državnom natjecanju, koje je već dvije godine odgođeno, a ovo je druga godina zaredom, kako uz mentore Juricu Skulibera i Tinu Lukendu, borave u Fažani, kao svojevrsna nagrada za uspjeh u natjecateljskom dijelu.

Ove godine u Fažani ih je 12. Slobodnog vremena nađe se uvijek, ali postoji i program rada, koji uključuje prijepodne vatrogasne vježbe i strujne radnje, a poslijepodne sportske igre. Što se tiče zagorskog dijela kampa, prije DVD-a Tugonica-Podgrađe u Kampu su bili mladi DVD-a Đurmanec i DVD-a Bedekovčina. Od ponedjeljka 26. srpnja u smjeni će biti mladi iz DVD-a Sloga Plavić i DVD-a Sutlanska Poljana, a do kraja sezone u Fažani će boraviti i mladež DVD-a Krapinske Toplice i DVD-a Tuhelj.


 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook