Prethodni članak
Sljedeći članak

[MINISTAR BOŽINOVIĆ] "Policija je spremna, uključujući i stožere civilne zaštite diljem zemlje"

Ministar Božinović rekao je da će se od ponoći početi primjenjivati odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta te da poziva sve da budu racionalni ako ne žele da se zaustave gospodarske aktivnosti


Davor Božinović rekao je da će se od ponoći početi primjenjivati odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta. - Policija je spremna, uključujući i stožere civilne zaštite diljem zemlje. Počinje u ponoć. Pozivam sve da budu racionalni ako ne žele da se zaustave gospodarske aktivnosti. Organizirajte posao uz minimalan broj ljudi. Pomozite sebi da vam pomognemo - rekao je Božinović.

Pozdravio je odluku gradonačelnika Gline da smijeni načelnika glinskog Stožera civilne zaštite te dodao da, što se tiče spornog okupljanja na kojem je bilo više od pet osoba, svima slijede prijave Državnom inspektoratu. Božinović se također osvrnuo na temu jučerašnjeg potresa. Što se tiče beskućnika, rekao je da smo mi "humano društvo" koje će se pobrinuti i za njih. Dodao je i da je u Studentskom domu Cvjetno naselje nakon jučerašnjeg potresa zbrinuto 111 osoba pogođenih nedjeljnim potresom u Zagrebu i da se sve službe bore sa saniranjem posljedica potresa. - Sve službe se i u ovom trenutku bore sa saniranjem posljedica potresa - rekao je Božinović te zahvalio i svim vatrogascima koji se nose s gašenjem požara u priobalnom dijelu države, prenosi Index.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook