Prethodni članak
Sljedeći članak

Maloljetnik koji je stradao na Štefanje u teškoj nesreći još je u komi, pijanom vozaču (22) prijeti 8 godina zatvora


Sa strašnom prometnom nesrećom, koja se dogodila na samo Štefanje prošle godine kod Đurđevca, a koju je skrivio 22-godišnjak s više od 1,4 promila alkohola u organizmu, počelo se ‘zabavljati’ Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici, piše ePodravina.hr.

Naime, krajem prošlog tjedna donijeto je rješenje o provođenju istrage protiv osumnjičenog mladića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Podsjetimo, on je u pijanom stanju, zbog prevelike brzine po mokrom, skliskom i zavojitom kolniku, u nepreglednom zavoju sletio s ceste i udario u travnatu uzvisinu te se auto podigao u zrak i prevrnuo na krov. Prometna se, inače, dogodila između Đurđevca i Čepelovca, točnije kod skretanja za Mičetinac.

Uz njega, u autu su bila dvojica 17-godišnjaka od kojih je jedan tijekom prevrtanja vozila ispao iz vozila i zadobio tjelesne ozljede, dok je drugi 17-godišnji suputnik ostao u vozilu i zadobio teške i po život opasne ozljede glave s moždanom komom, u kojoj se još uvijek nalazi.

Dokaže li se u postupku osumnjičenom 22-godišnjaku krivnja, prema Kaznenom zakonu po kojemu će mu se suditi, prijeti mu od jedne do osam godina zatvora, piše ePodravina.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook