Prethodni članak
Sljedeći članak

Lažne dojave o bombama u trgovačkim centrima sve češće

Iz policije su izvijestili kako nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem


Zagrebačka policija jučer navečer je utvrdila da je bila lažna dojava o mogućoj eksplozivnoj napravi u tri trgovačka centra - u Arena Centru i Avenue Mallu u Novom Zagrebu te trgovačkom centru u Škorpikovoj ulici, piše HRT.

Policija je oko 21 sat završila postupanje vezano za dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u tri trgovačka centra u Zagrebu i u sva tri trgovačka centra nije potvrđena istinitost te dojave, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Iz policije su izvijestili kako nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem radi razjašnjavanja okolnosti događaja.

Zagrebačka policija u nedjelju navečer, oko 18,10 sati, primila je dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi na tri lokacije trgovačkih centara: dva na području Novog Zagreba i jedan u Škorpikovoj ulici.

Iz Policijske uprave zagrebačke kazali su za HRT kako je nešto iza 18 sati stigla dojava o mogućoj eksplozivnoj napravi u zagrebačkim centrima Arena i Avenue Mallu.

Također su naglasili kako je policijsko postupanje u tijeku.

Ovo je već peta dojava o navodnoj bombi u zagrebačkim trgovačkim centrima, zaštitarske službe i policija evakuirale su zaposlenike i posjetitelje. Sve dojave pokazale su se lažnima, piše HRT.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook