Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaš Leon Radošević dobri je duh Udruge Sveta Ana: 'Uvijek sam spreman pomoći, posebno djeci'

Financirao je opremanje kuhinje, ureda, te nabavu ormara za naš prostor – ispričala je predsjednica Udruge Sveta Ana Mateja Posarić.


Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije neprofitna je organizacija prepoznata diljem naše županije, ali i mnogo šire, kroz svojih 12 godina rada.

Dobar duh udruge
Kako redovito postoji nešto što nedostaje, od opreme, namještaja, financiranje je uvijek izazov pred nama, obzirom da nemamo vlastita sredstva. Ali kako se uvijek nađe način ili sretan splet okolnosti, tako uz dozu sreće i mi imamo njega - Leona Radoševića. Mogu reći da je on dobar duh naše udruge, koji je uvijek spreman pomoći i uskočiti, te se staviti na raspolaganje. Naše prijateljstvo je iz srednjoškolskih klupa, ali udruga nas je dodatno povezala. Financirao je opremanje kuhinje, ureda, te nabavu ormara za naš prostor – ispričala je predsjednica Udruge Sveta Ana Mateja Posarić.

Humanitarac
Leon Radošević je profesionalan košarkaš FC Bayern Municha gdje je unazad 3 godine poziciji centra. Rodom je iz Siska, oženjen i otac 4-godišnje kćeri. O sebi ne priča previše. - Kroz kontakte s Matejom, ponudio sam pomoć i udruzi, kako sam i sam otac, slab sam na djecu i na njihove potrebe, ali i spreman pomoći, tako smo i započeli međusobnu suradnju, odnosno pomaganje - kaže nam Leon. Za Leona mogu reći da je čovjek velikog srca, humanitarac, koji će uskočiti uvijek kad treba. Jedan od onih koji vraća vjeru u ljude i pomaže nam koračati naprijed. Stoga, Leonu veliko hvala u ime cijele Udruge Sveta Ana – rekla je Posarić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook