Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] OŠ Bedekovčina će cijele iduće školske godine svakog tjedna dobivati svježe voće i povrće

Vokalna skupina s voditeljicom Ivanom Tomašković snimila je video uradak pjesme '’Dobre stvari su pred nama'’ što je bio zadatak novog natječaja Kaufland ViP škole, pogledajte ga


Osnovna škola Bedekovčina postala je Kaufland škola ViP za školsku godinu 2021./2022.!
Vokalna skupina s voditeljicom Ivanom Tomašković snimila je video uradak pjesme '’Dobre stvari su pred nama'’ što je bio zadatak novog natječaja Kaufland ViP škole.
’Između gotovo 200 pristiglih video uradaka stručni žiri u sastavu: Marko Vojvodić i Igor Ivanović, kompozitori pjesme ‘Dobre stvari su pred nama’, Dino Jelusić, izvođač pjesme i Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda, izabrali su 42 najkreativnija videa. Pobjedničke škole osvajaju titulu Kaufland škole ViP za školsku godinu 2021./2022. Za svaku trgovinu Kauflanda u Hrvatskoj odabran je po jedan video, tj. jedna škola koja će tijekom čitave iduće školske godine svakog tjedna besplatno dobivati svježe voće i povrće.
Posebnost ovogodišnjeg natjecanja je i činjenica da je Kaufland odlučio, uz spomenute 42 javne osnovne škole, godišnjom zalihom svježeg voća i povrća nagraditi i sve osnovnoškolske ustanove s redovitim i posebnim programima za djecu s teškoćama u razvoju koje su se svojim video uratkom prijavile na natječaj, objavio je Kaufland.
U Osnovnoj školi Bedekovčina stoga se velike čestitke upućuju članicama vokalne skupine: Dora Sedak, Nadia Jakuš i Gloria Svečnjak, plesačicama: Tena Jakuš – solo; Sara Car, Lucija Prančić, Domenika Jurec i Lana Pripeljaš te učenicima koji su izradili kreativne crteže: Luka Mlinarić, Franko Čehulić, Lana Mišar, Maja Boroš i Katarina Horjan.
‘Zahvale i čestitke i voditeljicama – učiteljici glazbene kulture Ivani Tomašković na inicijativi za uključivanje u ovaj natječaj, vođenju vokalne skupine i montiranju video uratka, učiteljici likovne kulture Ljiljani Cvetko na likovnoj podršci i Nataši Miholić učiteljici tjelesno – zdravstvene kulture na uvježbavanju plesne skupine. Veselimo se svježem voću i povrću svaki tjedan i novim kreativnim uradcima naših učenika, učenica, učiteljica i učitelja, čestita ravnatelj OŠ Bedekovčina, Ivan Paradi.

Nagrađeni video možete pogledati OVDJE.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook