Prethodni članak
Sljedeći članak

Koronom zaražen učenik SŠ Zlatar, a problem se nazire i u Učeničkom domu u Pregradi

Kolege pozitivnog učenika iz SŠ Zlatara do ponedjeljka su kod kuće, ako ne bude simptoma u ponedjeljak mogu normalno na nastavu


Nakon OŠ Lobor i OŠ Đurmanec koje zbog epidemioloških razloga idu online, nova situacija je u naše dvije srednje škole. Naime, u Srednjoj školi Zlatar imamo jedno pozitivno dijete na COVID-19. Zamjenica župana Jasna Petek rekla je kako su učenici iz njegovog razreda danas i sutra doma, prema preporuci epidemiologa. U ponedjeljak će se odlučiti što dalje, ovisno o tome hoće li se kod učenika razviti neki od određeni i simptomi. Ako ne, učenici će normalno u ponedjeljak na nastavu- rekla je Petek.


Imamo još jednu situaciju koja se dogodila u Učeničkom domu u Pregradi koji se nalazi uz Srednju školu Pregrada. Tamo je šestero učenika jučer popodne pokazivalo određene simptome, odnosno povišenu temperaturu. Prema nalazu epidemiologa, pozvani su roditelji tih učenika i oni su odvezeni svojim kućama. Bit će testirani i sukladno njihovom nalazu će se isto tako propisati mjere – dodala je Petek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook