Prethodni članak
Sljedeći članak

Kakav show! Tri žene se potukle na benzinskoj: ''Kurvo, pi*ko, zagorčat ću ti život!''


Tri žene počupale su se na benzinskoj postaji zbog gužve i parkiranja te su sve tri završile s policijskim prijavama.

Ivanka (33) iz Svetog Ivana Zeline, Melita (25) i Alenka (56) iz Sesveta proglašene su krivima i osuđene zbog tučnjave i remećenja javnog reda i mira na Ininoj benzinskoj u Dankovečkoj ulici 2 u zagrebačkoj Dubravi.

Prema presudi donesenoj ovih dana, sve se dogodilo lani u travnju oko 17.50 sati između agregata za točenje goriva broj 7 i 8, gdje su dvije djevojke i žena narušavale javni red i mir, piše Danica.hr.

“Trećeokrivljena Alenka nalazila kao vozačica u osobnom automobilu parkiranom ispred ulaza u trgovinu benzinske ostaje te je počela stiskati sirenu više desetaka puta na taj način signalizirajući prvookrivljenoj vozačici Ivanki, koja je bila u vozilu ispred nje, da se makne.

Potom je počela vikati na sav glas: Makni se! Na to je Ivanka izašla iz vozila, prišla vozilu Alenke, otvorila vozačeva vrata i naglo ih zatvorila vičući na sav glas: Šta trubiš, pričekaj malo! Na to su iz vozila izašle Alenka i njezina kći, drugookrivljena Melita (25), prišle su Ivanki te je počele vrijeđati vičući na nju.

Sve tri priznale

Melita je vikala riječima: Kurvo, pi*ko, zagorčat ću ti život! Alenka je vikala riječima: Jesi normalna, šta se ne makneš! Tada je Ivanka odgurnula Alenku od sebe, na što joj je prišla Melita primivši ju za lijevo rame, potrgavši joj jaknu i sunčane naočale.

Na to ju je Ivanka udarila rukom u kojoj je držala mobitel u lijevu stranu glave, predio sljepoočnice. Pritom su se nastavile međusobno naguravati vičući razne pogrdne riječi, a daljnji sukob spriječili su djelatnik benzinske postaje Damir i kupac Marko“, navodi sutkinja u presudi.

Sve tri su priznale sve što joj se stavljalo na teret. Ivanka je rekla kako je čekala u automobilu trudnu prijateljicu koja je skočila u dućan na benzinskoj te se zadržala zbog gužve. Alenka i Melita priznale su da im se žurilo te su tražile od Ivanke da se odmah makne.

Niti jedna od njih nije prekršajno osuđivana te su obećale da će se ubuduće kloniti takvih situacija. Sutkinja ih je kaznila novčanim kaznama od 40 eura. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook