Prethodni članak
Sljedeći članak

Izuzetni rezultati učenika glazbenih odjela iz ŠUDIGO-a Zabok

Održano je online Međunarodno glazbeno natjecanje ("1. International Music Competition - Online")


Online Međunarodno glazbeno natjecanje ("1. International Music Competition - Online") u organizaciji Glazbene škole Dugo Selo održano je kvalitetom na zavidnoj razini. Na natjecanju su sudjelovali i učenici glazbenih odjela iz ŠUDIGO -a Zabok.

Prvu nagradu (apsolutno prvo mjesto, 98 bodova) u V. kategoriji (tambura) osvojio je Roberto Hren, maturant 4. razreda glazbenog odjela Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću, te se kao finalist plasirao na 11. Međunarodni festival klasične glazbe koji će se održati sljedeće godine u travnju. Čestitke Robertu i njegovom mentoru Petru Vargi uz izvrsnu korepeticiju Valentine Čanžar.

Isto tako treba istaknuti i uspjeh drugih učenica Škole. Treću nagradu osvojile su Magdalena Škreblin (klarinet) pod mentorstvom Alena Kundiha uz korepeticiju Irene Lenuzzi te Doris Tkalčević (violina) pod mentorstvom Martine Filipan i uz korepeticiju Danijela Gašparovića. Ovo je još jedna potvrda kvalitete rada nastavnika ŠUDIGO-a i njihovih učenika koji svoj talent usavršavaju iz godine u godinu i ističu se uspjesima na različitim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook