Prethodni članak
Sljedeći članak

IVICA POŽGAJ: 'Kao odgovoran klub odlučili smo odgoditi utakmice i treninge'

U redovima NK Jedinstvo u subotu 10.10. javio se jedan igrač pozitivan na Covid-19


Predsjednik NK Jedinstvo Ivica Požgaj iz Sv. Križa Začretja poslao nam je priopćenje vezano uz proboj koronavirusa u klub. Donosimo ga u cijelosti.

Naime u našim redovima u subotu 10.10. javio se jedan igrač pozitivan na Covid-19. Navedeni igrač je član juniorske i seniorske momčadi, te sukladno tome predostrožnosti radi smo tražili odgodu subotnje juniorske utakmice sa Klanjcem te seniorske, u nedjelju, sa NK Zagorcem Veliko Trgovišće. Igrač je razvio simptome u utorak tako da nije imao nikakve kontakte sa ekipom još od nedjelje 3.10. odnosno zadnjeg kola seniorske lige. Nadalje su nam se javila dva igrača i trener da imaju zdravstvene poteškoće. Od toga jedan igrač je pokazivao simptome nalik na koronavirus još od srijede te je podvrgnut danas testiranju te čekamo rezultate testiranja. Drugi igrač i trener ipak nemaju simptome koji bi asocirali na koronavirus što je potvrđeno kod liječnika.

Kao odgovoran klub odlučili smo odgoditi takmičenja te trenažne procese najmanje deset dana od zadnjeg kontakta ostatka ekipe sa pozitivnim članom.

Ivica Požgaj

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook