Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Oroslavje objavio važnu novost svojim građanima


Iz Grada Oroslavja objavili su obavijest građanima koja se odnosi na podjelu spremnika za odvajanje otpada.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"U ponedjeljak 03.04.2022. godine započinje podjela individualnog spremnika za odvojeno sakupljanje plastike/metala za Grad Oroslavje čime će se osigurati kontrola nad vlastitim otpadom, a očekuje se i povećanje količina odvojeno prikupljenih reciklabilnih frakcija uz povećanje kvalitete odvojenih vrsta otpada. Svakom kućanstvu koje je korisnik javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada dodijeliti će se bez naknade po jedan spremnik za odvojeno sakupljanje otpada plastike/ metala (zelene boje sa narančastim poklopcem) zapremnine 360 litara.

Ukoliko korisnici nisu pronađeni na adresi obračunskog mjesta prilikom podjele, slobodni su se obratiti putem elektroničke pošte na [email protected], pozivom na br. telefona + (385) 049/284-175 te će im isti biti isporučeni na adresu objekta sukladno dogovoru.

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA SPREMNIKA
Spremnik se daje na korištenje odnosno revers korisniku usluge bez naknade i vlasništvo je Grada Oroslavje. Korisnik usluge dužan je čuvati i održavati dodijeljeni spremnik. Korisnik usluge snosi troškove kupnje novog spremnika ukoliko njemu dodijeljeni spremnik bude oštećen nemarom/namjerom ili ukoliko bude otuđen. Ukoliko je spremnik oštećen rukovanjem djelatnika koncesionara, koncesionar je o navedenom dužan sačiniti zapisnik i obavijestiti Grad Oroslavje."

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook