Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Donja Stubica poziva udruge da prijave svoje programe na natječaj

U svrhu potpora udrugama preko ovog natječaja Grad je osigurao 603 tisuće kuna iz proračuna


Grad Donja Stubica raspisao je javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga za 2022. godinu, koji su od interesa za opće dobro i razvoj grada. Stoga pozivaju sve udruge sa sjedištem na području Donje Stubice i udruge koje svoje programe realiziraju ili imaju korisnike s područja Donje Stubice da prijave svoje projekte koje planiraju realizirati ove godine.

Prijaviti se mogu programi i projekti za sljedeće djelatnosti: sport, kultura i umjetnost, poljoprivreda, briga i izobrazba djece i mladih te njihovo aktivno sudjelovanje u društvu, zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih, promicanje vrijednosti Domovinskog rata, prevencija i borba protiv svih oblika ovisnosti, socijalne usluge i humanitarna djelatnost, zaštita okoliša i prirode i zaštita i očuvanje kulturnih dobara  i kajkavske baštine, međunarodna suradnja.

U svrhu ovoga natječaja Grad će izdvojiti 603 tisuće kuna.

Projekte i programe prijaviti možete na propisanim obrascima koji se nalaze na web stranici Grada (preuzeti ih možete i u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada), a prema Uputama za prijavitelje.

Popunjeni obrasci sa svom se dokumentacijom podnose preporučenom poštom na adresu   Grad Donja Stubica, Trg M. Gupca 20/II, 49240 Donja Stubica, u zatvorenoj omotnici s naznakom „PRIJAVNICA ZA FINANCIRANJE UDRUGA – PRORAČUN 2022“. Rok za prijave je 11. veljače.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook